Samen aan de slag
met gebouw­beheer

Afhankelijk van de aard en omvang van uw gebouwbeheer- of klimaatproject, bepalen we samen de juiste werkwijze. Over het algemeen werkt het heel efficiënt om na een telefonische of fysieke kennismaking de nodige bestanden per e-mail te delen. In vrijwel alle gevallen begint een gebouwbeheer- of klimaatproject met het toezenden van een principeschema of een technisch bestek.

Uw gebouw­beheer­offerte

Na het inlezen en uitvoerig doornemen van het principeschema of technisch bestek, nemen we contact op om de gebouwbeheeraanvraag door te nemen. We stemmen de mogelijke producten, diensten en oplossingen af op uw aanvraag en als alles duidelijk is, gaan we aan de slag met het opstellen van de gebouwbeheer-offerte. Die ontvangt u meestal binnen vijf werkdagen, waarna de samenwerking kan beginnen.

Aan de slag met gebouw­auto­matisering

In de meeste gevallen spreken onze offertes voor zich. Dat is te danken aan uw input en onze ruime ervaring met gebouwbeheer en gebouwautomatisering. Na het bespreken van de offerte en na uw akkoord, maken we graag nadere afspraken over de planning en uitvoering van uw gebouwbeheerproject.

Meer weten? Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Basarat Regeltechniek voor uw gebouw of project? Neem contact op en we vertellen u alles over onze gedegen kennis van en ruime ervaring met gebouwbeheer en gebouwautomatisering.

“Persoonlijk, kundig en vasthoudend. Basarat zorgt ervoor dat het systeem optimaal werkt.”