Kennis, gedrevenheid, enthousiasme en vriendelijkheid is wat Basarat kenmerkt

Voor de invulling van veel projecten maakt Basarat Regeltechniek gebruik van de producten en oplossingen van het Duitse DEOS AG. DEOS control systems GmbH ontwikkelt en produceert in eigen beheer intelligente en complete systemen voor de gebouwautomatisering, die een hoge mate van energiebesparing en comfort in gebouwen mogelijk maken. Meer dan 350 partnerbedrijven wereldwijd gebruiken dit systeem. DEOS Nederland wordt geleid door algemeen directeur Cobie van Horssen.

Calculatie en strategische oplossingen

Cobie:
“DEOS Nederland werkt samen met systeempartners. In onze rol hebben wij intensief contact met adviseurs, installateurs en eindklanten. Wij geven advies, werken voorstellen uit en zetten voor de uitvoering onze systeempartners in. Ik heb Riezwan leren kennen tijdens de VSK beurs in 2020 en het klikte meteen. Sinds die beurs werken we naar volle tevredenheid samen. Zo ondersteunen wij Riezwan met de calculatie en strategische oplossingen. Ook bezoeken we samen klanten. Tijdens opleidingen en workshops op het hoofdkantoor Rheine wisselen we ideeën uit.”

Deskundig en betrouwbaar

“Basarat Regeltechniek is een zeer deskundige en betrouwbare partner. Riezwan realiseert projecten op alle niveaus in kantoren, scholen, bedrijfspanden, banken en ziekenhuizen. In principe overal waar het klimaat beheerd en beheerst moet worden. Riezwan onderscheidt zich door zijn kennis, gedrevenheid, enthousiasme en vriendelijkheid. Zoals hij wil ik nog wel wat meer partners in mijn netwerk hebben!”

Cobie van Horssen
Algemeen directeur DEOS Nederland

Meer weten? Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Basarat Regeltechniek voor uw gebouw of project? Neem contact op en we vertellen u alles over onze gedegen kennis van en ruime ervaring met gebouwbeheer en gebouwautomatisering.