Panelenbouw en bekabeling

Of u nu op zoek bent naar een kennispartner om u te helpen bij het schrijven van klimaatbestekken of een ervaren partij die u volledig ontzorgt bij het koppelen van uw gebouw-gebonden systemen, Basarat Regeltechniek staat voor u klaar. We kunnen u helpen op vele gebieden: van het ontwerp tot het bouwen van schakelpanelen en van het installeren van bekabeling tot en met het aansluiten van alle systemen en apparatuur. Uiteraard verzorgen we ook een feilloze inbedrijfstelling.

Onze partner: DEOS AG

Goed om te weten; voor onze projecten op het gebied van gebouwbeheer, gebouwautomatisering en klimaat werken wij intensief samen met DEOS AG. Deze degelijke Duitse firma levert al meer dan 50 jaar intelligente producten, oplossingen en diensten voor de efficiënte automatisering en digitalisering van gebouwen en installaties.

Efficiënt beheer,
lagere eigendoms­kosten

Samen met DEOS en uw medewerkers zorgen wij ervoor dat alle denkbare installaties in het gebouw, zoals luchtbehandelingskasten, warmtepompen en naregelingen optimaal zijn verbonden en op elkaar afgestemd. Van advies en ontwerp tot en met de realisatie van panelen en bekabeling is het ons doel om gebruikers maximaal comfort en gebouweigenaren efficiënt beheer en lage eigendomskosten te bieden.

Meer weten? Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Basarat Regeltechniek voor uw gebouw of project? Neem contact op en we vertellen u alles over onze gedegen kennis van en ruime ervaring met gebouwbeheer en gebouwautomatisering.