Betrokken en proactieve partner
in gebouw­beheer

Basarat Regeltechniek ontzorgt voornamelijk installatiebedrijven en installateurs, die actief zijn op het gebied van klimaattechniek en gebouwbeheer. Daarnaast werken wij voor adviseurs die zich bezighouden met het schrijven van klimaatbestekken. Wij beschikken over vele jaren technische en commerciële ervaring in de technische installatietechniek.

Project­management, engineering en uitvoering

Als u met ons werkt, kunt u rekenen op een betrokken en proactieve gebouwbeheerpartner. Graag gaan we zo vroeg mogelijk met u om de tafel, om te komen tot klimaat- en regeloplossingen, waarmee u écht het verschil kunt maken. We denken altijd in kansen en oplossingen en zowel advies en projectmanagement als de engineering en uitvoering van uw gebouwbeheer- en gebouwautomatiseringsprojecten zijn bij ons in goede handen.

Riezwan Basarat, aangenaam!

Basarat Regeltechniek werkt onder aanvoering van oprichter en eigenaar Riezwan Basarat met een kernteam van enkele vaste medewerkers. Riezwan volgde diverse technische opleidingen en deed jarenlang ervaring op, achtereenvolgend als monteur, servicemonteur, service-engineer en servicecoördinator bij verschillende gerenommeerde bedrijven in de installatietechniek.

Zo maken wij het verschil

Met onze werkwijze, oplossingen en producten onderscheiden we ons van onze concullega’s:

Betrokken en proactief

Duidelijk en transparant
Doen wat we beloven

Samenwerken

Ontzorgen
Kwaliteit
dankzij partnership met DEOS AG

Meer weten? Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Basarat Regeltechniek voor uw gebouw of project? Neem contact op en we vertellen u alles over onze gedegen kennis van en ruime ervaring met gebouwbeheer en gebouwautomatisering.

“Riezwan beschikt over de kennis, is flexibel én een aardige vent om mee samen te werken”