Advies en ondersteuning

Gebouwautomatisering is een bijzondere tak van sport, die vraagt om specifieke kennis, expertise en ervaring. Zeker met de komst van het Internet of Things en andere technologische innovaties, zoals draadloze CO2-meters. Niet voor alle installatiebedrijven zijn gebouwbeheer en gebouwautomatisering dagelijkse kost. Basarat Regeltechniek staat deze bedrijven met raad en daad terzijde bij het ontwerpen en uitvoeren van hun projecten.

Optimaal werk- en woonklimaat

Wij helpen u met waardevol advies en efficiënte oplossingen om de verschillende gebouwsystemen optimaal aan elkaar te koppelen. Daarmee wordt het mogelijk om centraal en op afstand te zorgen voor een optimaal werk- en woonklimaat in gebouwen. Tegelijk kan er flink energie bespaard worden en gaan de totale eigendomskosten van het gebouw significant omlaag. Zo snijdt het mes aan twee kanten; zowel de gebruikers als eigenaren van het gebouw profiteren!

Meer weten? Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Basarat Regeltechniek voor uw gebouw of project? Neem contact op en we vertellen u alles over onze gedegen kennis van en ruime ervaring met gebouwbeheer en gebouwautomatisering.